Treći SPID-ov interni natječaj Kriziranje 2022.

U skladu s našom sve začudnijom realnošću i misijom poticanja članova za aktivniji doprinos radu udruge, Upravni odbor treću godinu za redom raspisuje interni natječaj za realizaciju programa članova udruge!

Natječaj koji je originalno nastao u jeku pandemijske krize Upravni je odbor odlučio pretvoriti u godišnji natječaj kako bi svim članicama i članovima pružio prostor i osigurao uvjete za realizaciju programa manjeg opsega. Dosada su u sklopu Kriziranja realizirana dva programa – 2020. ciklus radionica “Osvajanje prostora // Koordinate (ne)sreće – od autoetnografskog do dokumentarnog” koju su osmislile i vodile dramaturginja i etnologinja Nikolina Rafaj te spisateljica i dramaturginja Katja Grcić, te godinu kasnije scenaristička radionica “Pisanje zavičaja” pod vodstvom scenaristice Mateje Posedi. Oba programa održana su u online obliku te su brojala oko desetak polaznika iz cijele Hrvatske.

Selekcijsku komisiju čine članice Upravnog odbora udruge – Jasna Jasna Žmak (predsjednica), Jelena Kovačić (potpredsjednica), Nina Gojić, Zinka Kiseljak i Ivana Vuković. Upravni odbor zadržava pravo da ne odabere nijedan projekt za realizaciju, ukoliko na natječaj ne pristigne ni jedan projekt koji zadovoljava uvjete natječaja – koji će članovima biti dostavljeni putem internog newslettera.

Rezultati selekcije bit će objavljeni na web stranici udruge i putem newslettera udruge.