Novi SPID-ov interni natječaj Kriziranje 2021.

U skladu s našom kolektivnom novom/starom realnošću te ciljem otvaranja udruge prema novim programima odnosno željom zapoticanjem članova za aktivniji doprinos radu udruge, Upravni odbor ponovo raspisuje interni natječaj za realizaciju programa članova udruge!

Pokretanje ovakve vrste natječaja dugo nam je bilo u planu, a novonastala kriza dala nam je dodatni poticaj za njegovo pokretanje, jer smo svjesni da se mnogi od vas nalaze u prekarnoj financijskoj poziciji zbog masovnog otkazivanja projekata, te ovim putem želimo otvoriti jedan potencijalni kanal podrške članovima u tom smislu. Prošle je godine održano prvo izdanje poziva i realiziran je prvi program radionica “Osvajanje prostora // Koordinate (ne)sreće – od autoetnografskog do dokumentarnog” koju su osmislile i vodile članice udruge, dramaturginja i etnologinja Nikolina Rafaj te spisateljica i dramaturginja Katja Grcić, o kojoj više možete saznati na ovom linku.

Selekcijsku komisiju čine članice Upravnog odbora udruge – Jasna Jasna Žmak (predsjednica), Jelena Kovačić (potpredsjednica), Nina Gojić, Zinka Kiseljak i Ivana Vuković. Pri selekciji prednost će imati promišljeni, ekonomični (niskobudžetni) prijedlozi u skladu s ciljevima natječaja. Selekcijska komisija će voditi računa da su u programu zastupljena različita područja bitna za razvoj udruge odnosno kompetencija polaznika, kao i aktualnost odnosno zanimljivost ponuđene teme.

Upravni odbor zadržava pravo da ne odabere nijedan projekt za realizaciju, ukoliko na natječaj ne pristigne ni jedan projekt koji zadovoljava sve uvjete natječaja.

Rezultati selekcije bit će objavljeni na web stranici udruge i putem newslettera udruge.